Svedex-deuren

Eerlijk en betaalbaar

Het Svedex deuren programma is onderscheidend. Dat komt omdat ze goed luisteren naar de wensen van klanten en de producten daarop afstemmen.

Het aanbod is veelzijdig, creactief en nuchter. Het uitgangspunt van de ontwerpers is dat zij eerlijke Hollandse producten maken.
Stijlvol, vernieuwend en betaalbaar. Al jaren kernbegrippen bij Svedex.

20% korting op Svedex advies prijs*

* afhankelijk van deurenserie en voor bestellingen geplaatst via website.

Selecteer hieronder de stijl die het beste bij uw interieur past.

Bezig met laden...
  • check Koop online bij een speciaalzaak tegen internet prijzen
  • local_shipping Eigen bezorgdienst
  • euro_symbol Veilig online of achteraf betalen

 

Topproducent in Europa
Svedex is een toonaangevende producent van binnendeuren en binnendeurkozijnen. Aan die positie is vanaf de oprichting in 1954 continu gewerkt. Tot vandaag de dag doet Svedex er alles aan om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen en eisen van zowel zakelijke partners als particuliere eindgebruikers.

Het familiebedrijf Svedex komt oorspronkelijk uit Nederland, maar heeft inmiddels meerdere productielocaties in Nederland en Duitsland en eigen verkoopkantoren in Nederland, Duitsland, Frankrijk, België. In de andere Europese landen heeft Svedex agentschappen zoals je mag verwachten van een koploper in de Europese markt met zo'n 180 medewerkers.

Eerlijk en betaalbaar
Het Svedex programma is onderscheidend. Dat komt omdat we goed luisteren naar de wensen van onze klanten en onze producten daarop afstemmen. Ons aanbod binnendeuren is veelzijdig, creactief en nuchter. Het uitgangspunt van onze ontwerpers is dat zij eerlijke Hollandse producten maken. Stijlvol, vernieuwend en betaalbaar. Al jaren kernbegrippen bij Svedex.

Toegevoegde waarde voor het interieur
Er was een tijd dat elke binnendeur en elk kozijn hetzelfde was. Maar individualisme is ook doorgedrongen in het interieur. De consument weet heel goed wat hij wil. Svedex speelt daar op in, door van deuren en kozijnen interieurproducten te maken in plaats van bouwelementen. De innovaties en vooruitstrevende designs van Svedex zorgen er voor dat de binnendeur en het binnendeurkozijn tegenwoordig gezien mogen worden.

Stijlvol, vernieuwend, betaalbaar. Svedex deuren.| Meer

Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.