Montage-instructie

Montage instructie

Voor de bevestiging van het deurbeslag worden zowel rvs-patentbouten als kruiskopschroeven meegeleverd. Bevestiging met de patentbouten zorgt ervoor dat het beslag altijd recht tegenover elkaar aan de deur bevestigd zit. Bovendien is deze door-en-door bevestiging een stuk steviger dan met de normale schroeven en sluit het beslag perfect aan op uw deur.

Voor extra versteviging is in elke deurkruk een inbusboutje ingebracht.

Doordat verf lastig van het deurbeslag te verwijderen is, adviseren wij om de deurklinken in de laatste fase te monteren.

Hanteer voor het monteren de volgende stappen:

  1. Indien u gebruik maakt van de patentbouten dient u eerst de benodigde gaten te boren
  2. Plaats de wisselstift door de deur
  3. Schuif aan beide zijden de deurklinken op de wisselstift
  4. Draai de inbusboutjes aan
  5. Plaats de patentbouten door het rozet, zodat ze er aan de andere zijde van de deur uitkomen. Schroef de patenthulzen erop. Tegenwoordig zijn de meeste sloten geschikt voor deze door-en-door bevestiging d.m.v. patentbouten. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u de bijgeleverde schroeven gebruiken.
  6. Klik of draai de rozetkappen op de kruk 

 

Onderhoudsadvies

Afnemen met klamvochtige microvezeldoek zonder schoonmaakmiddelen.
| Meer

Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Aanvragen / berichten.

Helaas lukt het door de aanhoudende drukte helaas niet om alle berichten te beantwoorden met de snelheid die u van ons mag verwachten, excuus hiervoor.
Wij doen er alles aan uw bericht zsm in behandeling te nemen.

B.v.d. voor uw begrip.

Graag informeren wij u in verband met het coronavirus.

Leveringen:
De aanleveringen ivm voorraad producten ondervindt momenteel weinig vertraging. De levertijden zijn vooralsnog ongewijzigd en de voorraden op peil.
Na het plaatsen van uw order wordt u, zodra wij de verwachte levering van de besteffende fabriek hebben ontvangen, per mail geinformeerd met de, op dat moment, verwachte binnenkomst van uw bestelling.

Skantrae:
Skantrae heeft momenteel problemen met de aanlevering van maatwerk deuren, board, DKS, en boardppaneeldeuren (aanvoer van buiten europa). Op dit moment worden de uitlevering hiervan met een max. van 5 per bestelling uitgeleverd.
Maatwerk en bestelartikelen van Skantrae hebben een verwachte EXTRA levertijd tov de aangegeven levertijden van 4-6 weken.
Het bezoeken van de showroom van Skantrae in Zevenaar is niet meer mogelijk.

Svedex:
Svedex geeft aan dat de levertijden voor de luxe binnendeuren ca. 8 á 10 werkweken zijn.
De gladde superlak deuren hebben een levertijd van ca. 4 weken. Deuren met speciale afmetingen, bewerkingen en/-of vullingen hebben een levertijd van 8 á 10 weken.

Weekamp:
Weekamp geeft aan dat maatwerk / bestel deuren een extra levertijd hebben van 4 á 5 weken.
De voorraad is redelijk op peil. Productie van voorraad producten loop wel vertraging op waardoor de deuren uit het voorraadprogramma, die tijdelijk niet voorradig zijn, een langere levertijd hebben.

Afhalen:
Het afhalen kan momenteel ALLEEN in Alblasserdam. U dient de bestelling atijd eerst te plaatsen via onze site. Zodra u bestelling klaar staat ontvangt u hier een bericht over.

Showroom bezoek:
Onze showroom is op afspraak te bezoeken. U kunt uw bezoek zelf inplannen (Klik hier om een afspraak te plannen)

Voor meer info kunt telefonisch en-/of per email contact met ons opnemen.

Wij danken u voor uw bergrip.

Met vriendelijke groet,D&R interieur