Goederen die speciaal voor u besteld zijn en waar extra bewerkingen, zoals glas plaatsen en tochtvaldorpels infrezen enz..., aan zijn uitgevoerd kunnen NIET worden geruild of worden teruggegeven.

Svedex afgelakte deuren worden ALTIJD op bestelling geproduceerd en kunnen NOOIT worden geruild of teruggegeven!!!

Zijn de goederen (uit het voorraadprogramma van de betreffen leverancier) die u ontvangen heeft toch niet helemaal naar wens, dan kunt u uw bestelling retourneren of omruilen. De te ruilen of te retourneren goederen dienen in de originele verpakking te zitten.

Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de bestelling laat deuren/deurbeslag zoveel mogelijk in de verpakking, en mail direct naar degoedkoopstedeuren@denrinterieur.nl of bel 085 30 35 247 en houd uw ordernummer klaar, dan zullen wij er alles aan doen het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Aangezien we in veel gevallen afhankelijk zijn van vrachtvervoer dient u uw retour of omruilverzoek altijd vooraf aan te melden via degoedkoopstedeuren@denrinterieur.nl. Vermeld altijd het ordernummer bij uw gegevens. U ontvangt vervolgens van ons de benodigde informatie en instructies. Uw retour- of omruilverzoek dient zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen bij ons aangemeld te zijn. De transport- en/of handlingkosten van het retourneren of omruilen komen voor uw rekening.

Na het ontvangen van de door u retour gestuurde goederen worden de goederen gecontroleerd en, indien van toepassing, ontvangt u het terug te ontvangen bedrag binnen 5 werkdagen dagen op uw rekening.
Voeg altijd een kopie van de order bij!

Voor meer info over ruilen / retourneren kunt u contact opnemen via mail degoedkoopstedeuren@denrinterieur.nl of telefonisch 085 30 35 247.

Stuur uw retour naar:

D&R interieur
t.a.v. afdeling retouren.
Kelvinring 4
2952 BG Alblasserdam.
Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.