Bezorgkosten

Deuren en deurbeslag:

Alle deuren en accessoires van kunnen worden bezorgd op een door u aangegeven locatie binnen Nederland (muv waddeneilanden) en België (ten noorden van E40). Omdat wij, bijna, alle leveringen met eigen vervoer vanuit ons magazijn in Alblasserdam doen vragen wij een bijdrage van € 49,00. Leveringen in België gaan via onze gespecialiseerde partner. De kosten bedragen € 119,00. Op dit moment kunnen wij dit alleen aanbieden voor leveringen ten noorden van de autoweg E 40. Voor leveringen ten zuide van de E40 kunt u contact op nemen voor de meerprijs.

Deurbeslag e.d. wordt per postNL verzonden. De kosten binnen Nederland hiervoor zijn € 7,50 en België € 17,50

Deuren en accessoires kunnen worden afgehaald in Alblasserdam.
---------------------
Het leveren van de deuren gebeurd op een vooraf aangegeven leverdag. U wordt per mail op de hoogte gehouden over de exacte leverdag. U ontvangt de datum en het tijdstip van levering. Als uw bestelling niet op de aangegeven dag geleverd kan worden kan de levering naar een andere datum verplaatst worden. Omdat de chauffeur afhankelijk is van weers en verkeers omstandigheden kunnen wij geen garantie geven voor het opgegeven tijdstip van de levering. Deuren worden op de beganegrond geleverd.

Voor levering op de waddeneilanden vragen wij u eerst contact op te nemen met onze verkoopafdeling degoedkoopstedeuren@denrinterieur.nl.
Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.