Bezorgkosten

Deuren en deurbeslag:

Alle deuren en accessoires van kunnen worden bezorgd op een door u aangegeven locatie binnen Nederland (muv waddeneilanden). Omdat wij, bijna, alle leveringen met eigen vervoer vanuit ons magazijn in Alblasserdam doen vragen wij een bijdrage afhankelijk van het leveradres. Als u de provincie in geeft tijdens het invoeren van uw gegevens worden de kosten automatisch berekend.

Deurbeslag e.d. wordt per postNL verzonden. De kosten hiervoor zijn € 7,50.

Deuren en accessoires kunnen worden afgehaald in Alblasserdam.
---------------------
Het leveren van de deuren gebeurd op een vooraf aangegeven leverdag. U wordt per mail op de hoogte gehouden over de exacte leverdag. U ontvangt de datum en het tijdstip van levering. Als uw bestelling niet op de aangegeven dag geleverd kan worden kan de levering naar een andere datum verplaatst worden. Omdat de chauffeur afhankelijk is van weers en verkeers omstandigheden kunnen wij geen garantie geven voor het opgegeven tijdstip van de levering. Deuren worden op de beganegrond geleverd.

Voor levering op de waddeneilanden vragen wij u eerst contact op te nemen met onze verkoopafdeling degoedkoopstedeuren@denrinterieur.nl.


| Meer

Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.