Houten kozijnen: de perfecte oplossing voor uw deuren.

Houten kozijnen kunnen een complete oplossing bieden voor deuren in uw huis, in plaats van sobere stalen kozijnen. D&R interieur heeft de ideale oplossing om stalen kozijnen te vervangen door houten kozijnen. Met gemak, efficiëntie en snelle handelingen biedt D&R interieur renovatie- en nieuwbouwkozijnen en deuren.

Eindelijk die stalen lastpost de deur uit!

Kenmerken en voordelen

De houten kozijnen hebben verschillende kenmerken en voordelen:

1. Toepasbaar voor wanddiktes van 70 tot 270 mm.
2. Geschikt voor deurbreedtes tot 1860 mm.
3. Geschikt voor deurhoogtes tot 2700 mm.
4. Kozijn voorzien van tochtrubber zodat u er warmpjes bij zit.
5. Complete deur/kozijn combinaties incl. frezing sluitplaat en frezingen voor scharnieren in deur en kozijn.
6. Klaar om te worden gemonteerd.


Weergave:


Bezig met laden...

Zelf aanpassen en monteren

U heeft de mogelijkheid om het kozijn zelf in elkaar te zetten en naar de gewenste breedte en hoogte aan te passen voordat u de deur afhangt. De losse kozijnen en lijsten zijn apart verkrijgbaar.

Daarnaast kunnen wij ook een complete set voor u samenstellen. Het kozijn kan eenvoudig in elkaar gezet worden met behulp van meegeleverde bevestigingen zoals deuvels en schroeven, terwijl de scharnierinkrozingen al in het kozijn en deur zijn gemaakt. U heeft de keuze tussen standaard kogelscharnieren of verborgen scharnieren. Ook de sluitplaat wordt gefreesd, waardoor u geen frees- en freessjablonen hoeft te gebruiken.
 

Bestellen via onze website

 

De losse deuren en kozijnen kunnen eenvoudig via onze website worden besteld. U heeft daarbij een ruime keuze uit verschillende merken en soorten, die vrijwel allemaal met elkaar gecombineerd kunnen worden. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en gemakkelijk bij u geleverd wordt.

Ontdek nu de perfecte houten kozijnen en maak uw deuren en plinten compleet met de hoogwaardige kwaliteit en prachtige uitstraling van D&R interieur.


Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.