Een compleet totaal concept op gebied van kozijnen, architraven en plinten.

In veel woningen worden voor de binnendeurkozijnen standaard stalenkozijnen gebruikt, bij uw besluit om nieuwe binnendeuren aan te schaffen blijft vaak het sobere (stalen)kozijn zitten, waardoor het esthetisch niet af is.

D&R interieur biedt met houten kozijnen, architraven en plinten de oplossing.

Met gemak, efficiëntie en een snelle ingreep biedt D&R interieur het kozijn voor renovatie en nieuwbouw, het gehele assortiment is uit voorraad leverbaar.

Kozijnen

Het renovatie- en blokkozijn zijn zo geproduceerd dat zeer snel de sparing of
het oude kozijn vervangen zijn door een houten kozijn met een stompe deur.


De belangrijkste kenmerken en pluspunten:
-          Toepasbaar voor wanddikte 70 tot en met 270 mm.
-          Geschikt voor deurbreedte tot 1860mm.
-          Geschikt voor deurhoogte tot 2700mm.
-          Uit voorraad leverbaar (los), Als deur/kozijn combinatie 2 tot 4 weken.

Zelf doen of als deur/kozijn set.

De kozijnen en lijsten zijn los leverbaar. U kunt zelf het kozijn op de gewenste breedte in elkaar zetten en de hoogte naar wens aanpassen en de deur afhangen.
Wij kunnen ook een complete set maken. Kozijn wordt in elkaar gezet, de lijsten worden opmaat bijgeleverd, en de scharnierkrozingen worden in het kozijn en deur gemaakt. Standaard wordt de deur/kozijn set geleverd met RVS kogelscharnieren en RVS sluitplaat.

Losse deuren en kozijnen zijn te bestellen via deze site. Bij de verschillende merken / soorten heeft u een tal aan keuze. Bijna alle merken deuren en kozijnen zijn met elkaar te combineren.

Via www.VervangJeKozijn.nl bieden wij complete deur/kozijn combinaties aan. Deze combinatie worden als bouwpakket geleverd. Frezingen en krozingen in deur en kozijn worden door ons gemaakt waardoor u de combinatie makkelijk monteerd.
Vervang je kozijn .nl
| Meer

Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

 


Op alle SVEDEX deuren en deurbeslag van 17-10-2020 t/m 31-10-2020

Svedex deuren actie

Coronavirus

Graag informeren wij u in verband met het coronavirus.

Leveringen:
De aanleveringen ivm voorraad producten ondervindt momenteel nog geen vertraging. De levertijden zijn vooralsnog ongewijzigd en de voorraden op peil.

Skantrae heeft momenteel problemen met de aanlevering van maatwerk deuren, board, DKS, en boardppaneeldeuren (buiten europa). Op dit moment worden de uitlevering hiervan met een max. van 5 per bestelling uitgeleverd.

Maatwerk en bestelartikelen van Skantrae hebben een verwachte EXTRA levertijd tov de aangegeven levertijden van 4-6 weken.

Svedex en Weekamp produceren veelal binnen Europa. Hier is nog geen langere levertijd van toepassing.

Ook is het bezoeken van de showroom van Skantrae in Zevenaar niet meer mogelijk.

Het afhalen kan momenteel ALLEEN in Alblasserdam. U dient de bestelling atijd eerst te plaatsen via onze site. Zodra u bestelling klaar staat ontvangt u hier een bericht over.

Voor meer info kunt telefonisch en-/of per email contact met ons opnemen.

Wij danken u voor uw bergrip.

Met vriendelijke groet,


D&R interieur