Industrieel-(aluminium)

Industriële deur

De basis van een interieur zet de toon voor de rest van de inrichting. Een robuuste industriële inrichting is daarom niet compleet zonder een industriële deur.

Basis van een industrieel interieur

De industriële woontrend stijgt al enige tijd flink in populariteit, en zal er voorlopig nog niet tussenuit knijpen. De inspiratie voor deze stijl komt, zoals de naam al zegt, uit de industrie. De industriële woontrend is dan ook min of meer ontstaan in lofts die in oude fabriekspanden of pakhuizen zijn gebouwd. Denk aan authentieke robuuste stijl met bakstenen wanden, betonlook details en zwart metaal. Wanneer deze stijl wordt toegepast in een woning is het belangrijk om het vanaf de basis goed te doen. Een industriële deur is dan onmisbaar.

 


Wat maakt een deur industrieel?

Wat een deur industrieel maakt is de (zwart) metalen profielen met daarin grote glasplaten. In principe zijn ze dus heel minimalistisch en strak. De aanwezigheid van veel glas is belangrijk voor voldoende lichtinval in het interieur. Deze robuuste woonstijl kenmerkt zich immers door een kleurenpalet van zwart en grijs, en maakt veelvuldig gebruik van houten en metalen accenten. Wanneer deze elementen niet helemaal in balans zijn, kan dat resulteren in een erg donker interieur. Om dit te voorkomen is lichtinval ontzettend belangrijk. Eén van de makkelijkste manieren om de lichtinval in je ruimte te maximaliseren, is door middel van een deur met veel glasoppervlak. Daarom hebben wij met Bruynzeel Industrieel een mooi en uiteenlopend aanbod in industriële deuren.| Meer

Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.