Skantrae-deuren

Bekijk het completen Skantrae deuren assortiment.


Niets kan zo snel en relatief eenvoudig een woonmetamorfose bewerkstelligen als een nieuwe deur en bijbehorende decoratieve deuraccessoires van Skantrae.

Skantrae denkt in stijlconcepten; deuren en bijbehorende decoratieve producten komen het best tot hun recht als ze één geheel vormen en er dus consistentie is in uitstraling en in de details.

20% korting op Skantrae advies prijs

 

Bezig met laden...

Skantrae bied al ruim 40 jaar een uitgebreid assortiment binnendeuren, buitendeuren, glas, deurbeslag, plinten en architraven. 


Doe inspiratie op, bekijk de skantrae deuren productenen laat u verrassen.

Binnendeuren van Skantrae

Een mooie binnendeur maakt de stijl in uw huis compleet. Met stijlvolle deuraccessoires zoals deurbeslag en glas kunt u uw deur naar eigen smaak creëren. Uiteraard zijn Skantrae binnendeuren geschikt voor iedere toepassing in huis: van keukendeur en badkamerdeur tot slaapkamerdeur of kastdeur!

Buitendeuren van Skantrae

De voordeur is het visitekaartje van uw huis. Het model, de kleur en het deurbeslag bepalen de uitstraling van uw woning en geven daarbij uw smaak weer. Skantrae biedt een ruim assortiment aan buitendeuren, voor elke woning een passende stijl. Met een Skantrae buitendeur kiest u voor karakter, veiligheid en kwaliteit.

Skantrae deurbeslag
Deurbeslag maakt uw binnendeur of buitendeur helemaal af. Skantrae biedt hoogwaardig deurbeslag en speciaal SKG en PKVW gekeurd veiligheidsbeslag. In ons assortiment vindt u uiteraard ook deurscharnieren en hang- en sluitwerk.

ARCHITRAVEN & PLINTEN
Bij ieder stijlconcept biedt Skantrae stijlvolle architraven en sierlijsten en plinten met prachtige bijpassende profileringen. De plinten zijn voorzien van een kabelgoot waarachter u kabels en draden netjes wegwerkt. Ook zijn er voor elk type binnendeur bijpassende architraven, ofwel sierlijsten. Voor de klassieke stijlen heeft Skantrae bovendien decoratieve hoekstukken in het assortiment.

Kijk snel voor inspiratie of bekijk direct ons assortiment Skantrae deuren.| Meer

Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.