Skantrae

Bekijk het completen Skantrae deuren assortiment.


Niets kan zo snel en relatief eenvoudig een woonmetamorfose bewerkstelligen als een nieuwe deur en bijbehorende decoratieve deuraccessoires van Skantrae.

Skantrae denkt in stijlconcepten; deuren en bijbehorende decoratieve producten komen het best tot hun recht als ze één geheel vormen en er dus consistentie is in uitstraling en in de details.

20% korting op Skantrae advies prijs*

* voor bestellingen geplaatst via website.

 

Selecteer hieronder de stijl die het best bij UW interieur past.

Bezig met laden...
20%
visibility

Daniela Lux mat Chroom

102,00

82,00*

20%
visibility

Toiletgarnituur Katy mat Chroom

66,00

53,00*

20%
visibility

Sleutelrozet Katy mat Chroom

36,40

29,00*

20%
visibility

Cilinderrozet Katy mat Chroom

36,40

29,00*

20%
visibility

Toiletgarnituur Astro mat Chroom

61,50

49,00*

21%
visibility

Sleutelrozet Astro mat Chroom

35,50

28,00*

21%
visibility

Cilinderrozet Astro mat Chroom

35,50

28,00*

29%
visibility

Felice mat Chroom

113,00

80,00*

29%
visibility

Felice Chroom

113,00

80,00*

29%
visibility

Felice Messing

113,00

80,00*

20%
visibility

Easy mat Zwart

113,00

90,00*

20%
visibility

Easy mat messing

113,00

90,00*

Skantrae bied al ruim 40 jaar een uitgebreid assortiment binnendeuren, buitendeuren, glas, deurbeslag, plinten en architraven. 


Doe inspiratie op, bekijk de skantrae deuren productenen laat u verrassen.

Binnendeuren van Skantrae

Een mooie binnendeur maakt de stijl in uw huis compleet. Met stijlvolle deuraccessoires zoals deurbeslag en glas kunt u uw deur naar eigen smaak creëren. Uiteraard zijn Skantrae binnendeuren geschikt voor iedere toepassing in huis: van keukendeur en badkamerdeur tot slaapkamerdeur of kastdeur!

Buitendeuren van Skantrae

De voordeur is het visitekaartje van uw huis. Het model, de kleur en het deurbeslag bepalen de uitstraling van uw woning en geven daarbij uw smaak weer. Skantrae biedt een ruim assortiment aan buitendeuren, voor elke woning een passende stijl. Met een Skantrae buitendeur kiest u voor karakter, veiligheid en kwaliteit.

Skantrae deurbeslag
Deurbeslag maakt uw binnendeur of buitendeur helemaal af. Skantrae biedt hoogwaardig deurbeslag en speciaal SKG en PKVW gekeurd veiligheidsbeslag. In ons assortiment vindt u uiteraard ook deurscharnieren en hang- en sluitwerk.

ARCHITRAVEN & PLINTEN
Bij ieder stijlconcept biedt Skantrae stijlvolle architraven en sierlijsten en plinten met prachtige bijpassende profileringen. De plinten zijn voorzien van een kabelgoot waarachter u kabels en draden netjes wegwerkt. Ook zijn er voor elk type binnendeur bijpassende architraven, ofwel sierlijsten. Voor de klassieke stijlen heeft Skantrae bovendien decoratieve hoekstukken in het assortiment.

Kijk snel voor inspiratie of bekijk direct ons assortiment Skantrae deuren.| Meer

Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Aanvragen / berichten.

Helaas lukt het door de aanhoudende drukte helaas niet om alle berichten te beantwoorden met de snelheid die u van ons mag verwachten, excuus hiervoor.
Wij doen er alles aan uw bericht zsm in behandeling te nemen.

B.v.d. voor uw begrip.

Graag informeren wij u in verband met het coronavirus.

Leveringen:
De aanleveringen ivm voorraad producten ondervindt momenteel weinig vertraging. De levertijden zijn vooralsnog ongewijzigd en de voorraden op peil.
Na het plaatsen van uw order wordt u, zodra wij de verwachte levering van de besteffende fabriek hebben ontvangen, per mail geinformeerd met de, op dat moment, verwachte binnenkomst van uw bestelling.

Skantrae:
Skantrae heeft momenteel problemen met de aanlevering van maatwerk deuren, board, DKS, en boardppaneeldeuren (aanvoer van buiten europa). Op dit moment worden de uitlevering hiervan met een max. van 5 per bestelling uitgeleverd.
Maatwerk en bestelartikelen van Skantrae hebben een verwachte EXTRA levertijd tov de aangegeven levertijden van 4-6 weken.
Het bezoeken van de showroom van Skantrae in Zevenaar is niet meer mogelijk.

Svedex:
Svedex geeft aan dat de levertijden voor de luxe binnendeuren ca. 8 á 10 werkweken zijn.
De gladde superlak deuren hebben een levertijd van ca. 4 weken. Deuren met speciale afmetingen, bewerkingen en/-of vullingen hebben een levertijd van 8 á 10 weken.

Weekamp:
Weekamp geeft aan dat maatwerk / bestel deuren een extra levertijd hebben van 4 á 5 weken.
De voorraad is redelijk op peil. Productie van voorraad producten loop wel vertraging op waardoor de deuren uit het voorraadprogramma, die tijdelijk niet voorradig zijn, een langere levertijd hebben.

Afhalen:
Het afhalen kan momenteel ALLEEN in Alblasserdam. U dient de bestelling atijd eerst te plaatsen via onze site. Zodra u bestelling klaar staat ontvangt u hier een bericht over.

Showroom bezoek:
Onze showroom is op afspraak te bezoeken. U kunt uw bezoek zelf inplannen (Klik hier om een afspraak te plannen)

Voor meer info kunt telefonisch en-/of per email contact met ons opnemen.

Wij danken u voor uw bergrip.

Met vriendelijke groet,D&R interieur