Deur aflakken ral 1014 ivoor
Reviews | Review toevoegen

Skantrae Aflak Service voor binnendeuren Alleen mogelijk i.c.m. aankoop Skantrae binnendeur uit de serie Prestige, Accent, Original, Cube (geen CubeX) en Essence. Keuze uit 10 RAL kleuren Leve...

Verwachte levertijd

Levertijd deur + ca 6 weken.

€ 168,50 *
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Skantrae Aflak Service voor binnendeuren

  • Alleen mogelijk i.c.m. aankoop Skantrae binnendeur uit de serie Prestige, Accent, Original, Cube (geen CubeX) en Essence.
  • Keuze uit 10 RAL kleuren
  • Leverbaar voor opdek
  • Strakke afwerking, hoge kwaliteit
  • Door het aflakken van uw Skantrae deur is ruilen en-/of retourneren van een afgelakte deur niet mogelijk.

Hoe werkt de Aflak Service?

Gemak, maar toch een optimale keuzevrijheid. Dat is waar de Skantrae Aflak Service voor staat. Een klassieke binnendeur met glas-in-lood in een crème kleur of een moderne binnendeur met mat glas in een strak witte kleur? Het kan allemaal. Maak uw keuze uit een van de tien RAL-kleuren. De Aflak Service is mogelijk voor alle opdekdeuren in de series Accent, Original, Cube en Essence.

In onze moderne spuitstraat worden de binnendeuren voorzien van een zijdeglans lak (watergedragen). De Aflak Service voor glasdeuren is alleen mogelijk met glasmontage door Skantrae. De levertijd is 6 weken. Voor maatwerk- en besteldeuren wordt de levertijd verhoogd met de reguliere levertijd voor deze deuren. Voor de beoordeling van de lakkwaliteit maken wij gebruik van de SKH publicatie 08-04.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.